Munhålans Studentförening

Styrelse

Styrelsen ansvarar för att driva huset samt föreningen. Vi tar bland annat hand om hemsidan, evenemang och samordnar våra sponsorers lunchföreläsningar.

 

Nuvarande styrelse består av följande medlemmar:
 

Ordförande: Malin Andersson

Vice-ordförande: Johanna Serrander

Sekreterare: Celina Mangs

Kassör: Nora Eskilsson

Sponsoransvariga: Oscar Eriksson & Agnes Karlman

Informationsansvarig: Frida Wihlborg

Medlemsansvarig: Gustav Wallgren

Övrig ledamot: Sana Rauf 

 

Munwedret är Odontologens studentskapade band som är aktivt sedan 1971 och spelar på många fina tillställningar såsom Wintergalan. 

Bandets nuvarande medlemmar är:

Simeon Mavropoulos

Tilda Friedner

Gustav Olsson

Celina Mangs

Agnes Karlman

Torsten Landin

Vill du boka Munwedret?

Munwedret är öppna för att spela på privata tillställningar; allt från examensfester till bröllop. För mer information samt bokning klicka på mail-symbolen nedan och hör av dig!

 

 

 
 

Oralsexet är Munhålans fantastiska festkommitté. De, planerar och genomför våra sittningar och traditionella fester varje år. Några klassiska fester som återkommer varje år är: Odontoblastgasque, Pubquiz, Julfest etc.

ORALSEXET

NYA Halitosis

"Nya Halitosis" är Odontologens lilla, men berömda redaktion som skriver och publicerar sin underbara skrift några gånger om året.

Just nu har tidningen tagit en paus. Men fråga gärna efter gamla nummer att läsa om du är på Hålan!

 

 
 

Kollot

I slutet av varje sommar anordnas ett Kollo för Odontologens studenter. Den är helt gratis och tar plats norr om Göteborg vid den vackra västkusten. Man åker buss tillsammans från Munhålan och kommer tillbaka dagen efter. Kollot är fyllt med aktiviteter från brännboll och bad till en episk sittning!

 

Anmälan till Kollot är oftast öppet under vårterminens sista veckor eller under sommaren. ANMÄLAN ÄR INTE ÖPPEN FÖR TILLFÄLLET.

Kollosidan på Facebook
Anmäl dig