top of page

Munhålans Studentförening

Styrelse

Styrelsen ansvarar för att driva huset samt föreningen. Vi tar bland annat hand om hemsidan, evenemang och samordnar våra sponsorers lunchföreläsningar.

 

Nuvarande styrelse består av följande medlemmar:
 

Ordförande: Torsten Landin 

Vice-ordförande: Nora Eskilsson

Sekreterare: Ronja Papadopoulou

Kassör: Anna Karvonen

Sponsoransvariga: Lana Jabari & Melissa Olsson

Informationsansvarig: Fanny Lindgren

Medlemsansvarig: Linus Borgvall

Övrig ledamot: Oscar Eriksson

Styrelsen

Munwedret är Odontologens studentskapade band som är aktivt sedan 1971 och spelar på många fina tillställningar såsom Wintergalan. 

Bandets nuvarande medlemmar är:

Agnes Karlman

Celina Mangs

Torsten Landin

Johan Hjelmer

Olivia Mangs

David Drottberger

Elliot Sundström

Vill du boka Munwedret?

Munwedret är öppna för att spela på privata tillställningar; allt från examensfester till bröllop. För mer information samt bokning klicka på mail-symbolen nedan och hör av dig!

 

 

Munwedret
Oralsexet

Oralsexet är Munhålans fantastiska festkommitté. De, planerar och genomför våra sittningar och traditionella fester varje år. Några klassiska fester som återkommer varje år är: Odontoblastgasque, Pubquiz, Julfest etc.

ORALSEXET

NYA Halitosis

"Nya Halitosis" är Odontologens lilla, men berömda redaktion som skriver och publicerar sin underbara skrift några gånger om året.

Just nu har tidningen tagit en paus. Men fråga gärna efter gamla nummer att läsa om du är på Hålan!

 

Halitosis
Kollot

Kollot

I slutet av varje sommar anordnas ett Kollo för Odontologens studenter. Den är helt gratis och tar plats norr om Göteborg vid den vackra västkusten. Man åker buss tillsammans från Munhålan och kommer tillbaka dagen efter. Kollot är fyllt med aktiviteter från brännboll och bad till en episk sittning!

 

Anmälan till Kollot är oftast öppet under vårterminens sista veckor eller under sommaren. ANMÄLAN ÄR INTE ÖPPEN FÖR TILLFÄLLET.

Kollosidan på Facebook
Anmäl dig
bottom of page